lite sömn och lång dag..

Har inte hunnit med så mkt nu på sistone känns de som..har blivit mest jobb och hästarna =P men nu så bloggas de igen iaf :)
Kom hem typ halv 5 imorse, så va i säng ungefär 5. Sen upp vid 8 *snaaark* det som va så skönt att sova´.. Men va på typ jobbintervju så va tvungen att gå upp (: Mötet gick bra iallafall så det känns faktiskt ganska hoppfullt hihi :)

Tråkig nyhet är att Karre har tappat sin ena baksko. Suck.. Givetvis den hoven som haft så tunn vägg ( de hade alla hovarna när han kom), men den har varit svårast då han tappade skon och det inte vart mkt hovvägg kvar att slå i. Hum. Trök! jag som skulle ringa Åke idag och boka in ny träning.. huhu :( Hoppas att min hovslagare kan komma snart och rädda oss <3


Vill ju träna massor nu inför tävlingssäsongen :) <3
Funderar fortfarande på vilken klubb man skulle tävla för detta år.. har inte kommit någonstans i den frågan än =P

Då Karre hade tappat sin sko opassande nog så tog jag en tur på Sillan istället. Malin P skulle ha kommit, men hon hade ingen skjuss sen så då passade jag på att ta en tur på henne :) Hade sällskap av Frida & Pim och Denise & Lady. Det vart för ovanlighetens skull en skrittvända kring byn. Eftersom mötet tog nästan heela dagen så hann det bli mörkt innan vi hann ut och rida. Och mörkrädda som vi är så håller vi oss kring lamporna som finns ;)


Tok Sillan ;)

Imorgon är det alltså Team Ö-V möte :D Ska bli roligt att träffa alla! Elina ska ta ut hästarna, men jag hade tänkt komma upp i tid iaf.. Måste dels STÄDA lite så jag törs släppa in någon.. Sen hade det varit skönt om jag hunnit med stallsysslorna före så är det bara det roliga kvar till efter ;) Och så ska jag skriva ihop lite vad jag har i huvudet tills mötet. Kul ska det bli iaf :)
Hoppas att syster kommer i tid så vi hinner prata lite innan :) <3

           / Emelie
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0