Motgång..

Ja det kan ju inte alltid bli framgångar. Ibland kommer motgångarna också, tyvärr lite för ofta med fuxfian.
Trodde hon mognat lite och tänkt om, men ne-ej då..
På framridningen och framhoppningen kändes allt mkt bra, hon bjöd för fullt, hoppade perfekt åsåvidare. Sen inna på banan, mot första hindret så "dör" hon bara. Hon surar ihop totalt, pekar finger åt en å tänker minsan göra som hon vill. Suck :( Ni kan få se film om ni vill? Kommentera isf, annars lägger ja inte upp den.
I första klassen, 90 cm fick jag iallafall runt henne, hon stoppade två ggr på 6:an. Men surade ihop på flera ställen så stilfull ridning var det ju inte tal om.
Till andra klassen kändes framhoppningen ännu bättre, dock gick det ännu sämre inne på banan. stoppa en gång på 1:an sen 2 ggr på 5:an. Och hon tittade inte på hindren å tyckte dom var läskiga, hon surade bara ihop. Dessutom var det samma bana på 90 cm som grunden i 1m.

Blir att kännas väldigt hopplöst, har provat allt med henne känns det som. Hon är genomkollad av veterinär, å allt. Alla pusselbitar borde vara på plats, men hon vill inte verkar det som. Många är imonerade av mitt tålamod med denna damen. Men just nu vet ja inte om ja orkar mera, motivationen,självfortroendet, ja allt försvinner liksom. Det kanske inte är någon idèe att tävla henne mer. Inte i hoppning iaf :(



Tänk om du kunde ställa upp lite tillbaka tokfia <3

          / Emelie

Kommentarer
Postat av: Maria V

Klart vi vill se en film. Tråkigt när det inte funkar för er.

2011-09-17 @ 19:15:35
Postat av: malin

vill se film!:) <3

2011-09-18 @ 13:27:40
URL: http://systrarnawester.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0