5 av 5 :)

Haha! Jag hann rida alla hästarna idag ;) Är väl inte så svårt att hinna med det på en hel dag, men jobbade ju faktiskt natt också =P Så lite duktig va ja väl :)

Ridtur 3: Började med Malins Sune. Hade två bommar på en stor volt. Jäklar va han bjöd på dom haha =P Han kändes mjuk och fin och uppmärksam. Dock lite löjlig att ta vänster glp skänkel. Men han höll sig på matten och genomförde uppgiften mycket väl :)

Ridtur 4: Då var det Nickes tur. Har aldrig ridit honom förut, så det var spännande att få prova honom :) Tycker om att rida andras hästar, det är så himla otroligt nyttigt! Kan vara lite klurigt i början när man sätter sig upp på en helt ny häst, att hitta "knapparna" liksom. Red lite övergångar, märkte ganska snabbt att det var svårare m ställning & böjning i vänster varv. Han bet tag lite i bettet i början, när han fått jobba lite och jag fick igenom böjningen åt båda håll så vart han så mjuk och fin, gick stadigt i form och slappnade av :) Gjorde överstrykningar och han behöll båpde form, takt & tempo. Duktig kille! :D

Ridtur 5: Heffe var siste man ut för dagen! Har aldrig ridit honom heller förut, så det var också kul att få prova honom :) En lite större herre än dom andra två. I början kändes han stel, spänd och springig.. Fick jobba med mycket halvhalter och övergångar för att få honom att slappna av. Är iaf nöjd med resultatet, efter en stund hade jag honom i en längre form, med jämt bra stöd :) Vet inte nå hur han är i vanliga fall att rida, men det kändes bra sen iaf (: Skippade galoppen både på Heffe och Nicke, tyckte det var bara onödigt, tog igenom ställning, böjning och få dom båda att jobba i en låg avslappnad form ist =P

Annalena var med och tog massa kort och även en film på mig & Heffe. Kan med stor säkerhet hända att ni får se lite fler bilder sen ;)

               / Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0